Pritisni Enter za iskanje

Roman KejžarTrener

Slovenski državni rekorder v maratonu in večkratni državni prvak. Sodeloval je na treh Olimpijskih igrah (Sydney, Atene, Peking).
Krivec, ki je Primožu pokazal pot do Olimpijskih iger. Pod njegovim vodstvom trenira od leta 2010.

Jozsef BabyneczMenedžer

Primožev menedžer od leta 2011, sicer pa tudi trener slovenske atletinje Sonje Roman. Z njegovo pomočjo ima primož več tekem na tujem. Ureja mu kontakte in podrobnosti s tujimi prireditelji tekov in maratonov.

Nina KobeFizioterapija, masaža

V prvi vrsti Primoževa žena, fizioterapevtka, kuharica,… Zaposlena v Splošni bolnišnici Novo mesto. Dnevno odpravljava težave, ki nastajajo, kot posledice težkih treningov. Njeni nasveti iz fizioterapevtskega stališča so neprecenljivi.

 

Matjaž BučarMasaža

Maser, Salon masaže in zdravja. Pugljeva 5, Novo mesto
Neprecenljiva pomoč pri regeneraciji mojega telesa. Z rednimi masažami sodelujeva že od samega začetka. Redne masaže so eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri moji regeneraciji.

Aleš HostnikMarketing

Tekač, fotograf, in ljubitelj teka na dolge proge. Njegovo področje športni marketing in socialna omrežja. http://www.aleshostnik.com

Boštjan PuceljFotografija

Večkrat nagrajeni slovenski fotograf in maratonec, ki živi in dela v Novem mestu. Je avtor mnogih samostojnih razstav, sodeloval pa je tudi v vrsti skupinskih razstav. Znotraj njegovih konceptualnih izletov v svet fotografije tek igra pomembno vlogo. Kot tekač med tekom fotografira svoje maratone, kot fotograf dokumentira tek in vse kar je z njim povezano. S to svojo specifično fotografsko poetiko v obeh primerih presega”klasično športno fotografijo”, včasih tudi fotografijo na sploh. www.bostjanpucelj.com